Iskolánk új neve 2021.08.31-től: Deák Diák Ének-zenei Általános Iskola és Gimnázium!

Szereplések

Néptáncgála 2018

 

Vi amen athe sam… / Mi is itt vagyunk… 
Roma Fesztivál 2017. június 6.

Az ORFK Rendészeti Főigazgatóság Közrendvédelmi Főosztálya által szervezett Roma Ifjúsági Tehetségkutató Ki mit tud? díjazottjainak gála bemutatójára is ezen a rendezvényen került sor.

Hosseini Amír Hossein és Kiss Brendon Carlos, iskolánk két 3. a osztályos tanulója is a díjazottak között volt, ezért lehetőséget kaptak, hogy a Duna Karneválon bemutathassák  „felcsíki verbunk” című táncprodukciójukat. Képek a próbáról

 

Hoseini Amir Hosein és Kiss Brendon Tivadar ​képek a próbáról 

 Köszönjük Mócának, hogy ilyen puskalábúakat nevelt belőlük!

 


Néptánc Gála 2016

 

 


 

 2015. Október 10-én négy 2. a osztályos diákunk képviselte iskolánkat a Rákospalotai Szilas Néptáncegyüttes által megrendezésre kerülő Gyermek és Ifjúsági Szólótáncversenyen, Tóth Liliána, Orsós Kinga, Oláh László és Farkas Ferenc. Produkciójukban (sárközi ugrós és friss) mindkét páros magabiztosan állt színpadra és elkápráztatta a közönséget. Felkészítő tanáruk: Máté Móric.
 
A versenyen a zsűri szakmai értékelésében külön kiemelte őket, milyen komoly tánctudással rendelkeznek, ahhoz képest, hogy nem egy néptáncegyüttesben, hanem egy általános iskolában tanulnak táncolni. Gratulálunk és köszönjük nekik, hogy iskolánk hírét ide is elvitték!
 
   leanyok            A ket legeny 

 Néptánc Gála 2015

 

Néptánc flashmob 2015

 

Néptánc Gála  2014

 

Kérjük támogassa alapítványunkat adója 1%-ával!
VIVIT Alapítvány: 18021468-1-42