Étkezés pótbefizetés szeptember 18-án!  Bővebben  az Ebédbefizetés menüben!! 

SZJA 1% elszámolás

Tisztelt Szülők, Tisztelt Támogatóink!

Köszönjük, hogy az elmúlt években is nagyon sokan adták a Deák Diák Általános Iskola VIVIT Alapítványának személyi jövedelemadójuk 1%-át, s ezzel segítették iskolánkat, tanulóinkat.

A befolyt összeget elsősorban tanulóink jutalmazására, erdei iskolai és az őszi tanévindító tábor, valamint 2017-ben az énekes osztályok programjának (a svájci vendég kórus itt tartózkodásának) támogatására fordítottuk, és fordítjuk a jövőben is.

Ebben az évben is lehetőség van a személyi jövedelemadó 1%-ának, az adózó rendelkezése szerinti közcélú felhasználására, melynek kedvezményezettje lehet az iskola VIVIT Alapítványa. Az alapítvány alapító okiratban meghatározott célja:

a Deák-Diák Általnos iskola oktatási-nevelési színvonalának emelése
a szociálisan rászoruló diákok támogatása,
tanórán kívüli programok szervezése, költségeinek fedezése

Amennyiben a VIVIT Alapítvány céljaival egyetértenek, kérjük támogassák személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásával. Ennek határideje 2018. május 22.

Aki nem önadózó, annak ebben az évben már nem a munkáltató készíti el adóbevallásukat, hanem a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV), de az SZJA 1% felajánlásáról az adózóknak kell intézkedni.

Az SZJA 1% felajánlásának módja:
ha van ügyfélkapu jogosultságuk, akkor azon keresztül lehet a felajánlást megtenni, 
a nincs ügyfélkapu hozzáférésük, akkor ki kell tölteni a 17EGYSZA nevű nyomtatványt és postán, vagy a NAV ügyfélszolgálatán személyesen kell leadni.

A 17EGYSZA nevű nyomtatványt postai feladásnál, a lakóhely szerinti NAV Adóigazgatóság címére kell megküldeni. A boríték hátuljára fel kell írni az adózó adóazonosítóját, valamint a ragasztáson keresztben alá kell írni. 

A felajánlás megkönnyítése érdekében az alábbi linkekről letölthető  az Alapítványunk adószámával  kitöltött 18EGYSZA nyomtatvány (csak az adózó adatai, valamint ha egyháznak is felajánlják adójuk 1%-át, akkor a megfelelő technikai számot kell kitölteni), valamint a NAV adóigazgatások postacíme .

Várjuk és köszönjük idén is felajánlásaikat!

»SZJA1% elszámolás 2011-2018 (pdf megtekintése)

 

Alapítványunk adószáma: VIVIT Alapítvány 18021468-1-42

Kérjük támogassa alapítványunkat adója 1%-ával!
VIVIT Alapítvány: 18021468-1-42