Idén is várjuk az SZJA 1%-ot alapítványunk részére VIVIT Alapítvány 18021468-1-42! ♥  9. évfolyamra felvettek névsora a Tagintézményünk menüben! ♥

Kirándulásaink

VIP kirándulás 2017

Június 2-án a negyedikes és a felső tagozatos gyerekek közül a legjobb eredményeket élérők jutalma egy úgynevezett VIP kirándulás volt. Martonvásáron  a Játékmúzeumot, a Brunszvik Kastély Beethoven kiállítását nézhették meg a gyerekek, s bejárhatták a gyönyörű parkot. Budakeszin a Vadaspark állataival ismerkedtek, és a Kalandpark kihívásait próbálhatták ki.

     

Martonvásár 

      

Budakeszi


Alsósok tanévindító kirándulása a Margitszigeten

Ebben az évben csak a felső tagozat számára szerveztünk tanévindító tábort Káptalanfüreden. Ez idő alatt az alsó tagozat az iskolában tanult, de megbeszéltük, hogy  az egyik nap  nekik is szervezünk egy tanévindító kirándulást a Margitszigetre.

Az elsősökkel még nem mertek elindulni a tanítók, ezért, hogy ők se maradjanak ki teljesen a programból, egy élő láncot alkottunk az iskola lépcsőházában és dalolva, kígyót formálva kitekeredtünk az udvarra. Itt egy közös “Deák Diák alsó tagozat” felkiáltás után visszamentünk az épületbe és elindultunk a Margitszigetre.

A szigeten a szökőkútnál találkoztunk, ahol a gyerekek tátott szájjal nézték a vizet, hallgatták a zenét. Már előzetesen feladat volt, hogy minden osztálynak ki kellett találnia, hogyan válhatna fává, majd az iskola molinójára került képet színezték ki csoportokban. Ezek után, már mindenki osztályonként ment tovább. Ki a rétre, ki a kis állatkertbe vagy a játszótérre. A szemerkélő kis eső sem vette el a gyerekek kedvét, mindenki remekül érezte magát.

Fotóink »»

    

 

Kérjük támogassa alapítványunkat adója 1%-ával!
VIVIT Alapítvány: 18021468-1-42