Idén is várjuk az SZJA 1%-ot alapítványunk részére VIVIT Alapítvány 18021468-1-42! ♥  9. évfolyamra felvettek névsora a Tagintézményünk menüben! ♥

SZJA 1% elszámolás

Tisztelt Szülők, Tisztelt Támogatóink!

Köszönjük, hogy úgy, mint az elmúlt években idén is nagyon sokan adták a Deák Diák Általános Iskola VIVIT Alapítványának személyi jövedelemadójuk 1%-át, s ezzel segítik iskolánkat, tanulóinkat.
Szeptemberben a NAV átutalta az idei felajánlásokat. 

A befolyt összeget elsősorban tanulóink jutalmazására, erdei iskolai és az őszi tanévindító tábor támogatására fordítottuk, és fordítjuk a jövőben is.

A VIVIT alapítvány alapító okiratban meghatározott célja:

a Deák-Diák Általnos iskola oktatási-nevelési színvonalának emelése
a szociálisan rászoruló diákok támogatása,
tanórán kívüli programok szervezése, költségeinek fedezése

Amennyiben a VIVIT Alapítvány céljaival egyetértenek, kérjük támogassák személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásával. 

Az SZJA 1% felajánlásáról az adózóknak kell intézkedni.

Az SZJA 1% felajánlásának módja:
ha van ügyfélkapu jogosultságuk, akkor azon keresztül lehet a felajánlást megtenni, 
a nincs ügyfélkapu hozzáférésük, akkor ki kell tölteni az aktuális év EGYSZA nevű nyomtatványát és postán, vagy a NAV ügyfélszolgálatán személyesen kell leadni.

A EGYSZA nevű nyomtatványt postai feladásnál, a lakóhely szerinti NAV Adóigazgatóság címére kell megküldeni. A boríték hátuljára fel kell írni az adózó adóazonosítóját, valamint a ragasztáson keresztben alá kell írni. 

A felajánlás megkönnyítése érdekében az alábbi linkekről letölthető  az Alapítványunk adószámával  kitöltött 21EGYSZA nyomtatvány (csak az adózó adatai, valamint ha egyháznak is felajánlják adójuk 1%-át, akkor a megfelelő technikai számot kell kitölteni), valamint a NAV adóigazgatások postacíme .

Várjuk és köszönjük idén is felajánlásaikat!

»SZJA 1% elszámolás 2015-2021 (pdf megtekintése)

 

Alapítványunk adószáma: VIVIT Alapítvány 18021468-1-42

Kérjük támogassa alapítványunkat adója 1%-ával!
VIVIT Alapítvány: 18021468-1-42